Перверзник сам снима как изнасилва пияно момиче

   

Тази вечер Дрейтън Дуейн Престън, заедно с приятели и бъдещата си жертва, устроили парти. Когато 17-годишното момиче прекалило с алкохола, тя отишла с приятеля си в другата стая, където правили секс. След това тя заспала и се събудила в момента, в който върху нея бил Дрейтън, пише CNN.

Рано сутринта насилникът свалил комарната мрежа от прозореца и се качил в спалнята, където лежало момичето. Там той се възползвал от състоянието й за да прави секс с нея. По някое време жертвата се събудила, но не за дълго. След час се събудила отново и видяла как Дрейтън стои пред нея на колене до леглото. Момичето се уплашило и се престори, че е заспало, след което обвиняемият го изнасилил още два пъти. Когато Дрейтън напуснал стаята, жертвата разказала всичко на приятелите си.

През същата вечер с жертвата се срещнала приятелката на Дрейтън Дуейн Престън, която видяла нейни голи снимки във Фейсбук. Решила, че самата жертва е изпратила на момчето й свои снимки. Оказало се обаче, че Дрейтън заснел изнасилването на телефона на жертвата, след което изпратил снимките на себе си. На снимките се вижда как обвиняемият се приближава до леглото на момичето, вдига одеялото от нея и разтравя краката й. В едноминутно видео той вече снима самия сексуален акт. Освен това прави много снимки на гениталиите й.

При съдебния процес в Калгари Дрейтън се признал за виновен за сексуално насилие и е осъден на 28 месеца затвор. Освен това той ще бъде в регистъра на извършителите на сексуални престъпления в продължение на 20 години.