Оставя и лекарите безмълвни: народен цяр възстановява костната тъкан и прави ставите като нови!

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Почти половината от населението на света се сблъсква с проблема болка в ставите . Такива усещания могат да се дължат на различни травми, навяхвания, възпалителни процеси и солни отлагания.

Ето защо, преди да започнете лечение с нетрадиционната или традиционната медицина, е необходимо да разберете причината за заболяването. За да направите това, трябва да се подложите на обстоен медицински преглед.

Нашият екип предлага на вашето внимание изпитана народна рецепта против остеоартрит , която ще помогне за подобряване на костната структура и  възстановяване на ставите .

лечение на ставите у дома

Лек за костите и ставите у дома СЪСТАВКИ: 2 супени лъжици  мед 2 супени лъжици смачкан корен на валериана 1 супена лъжица семена от копър 1 литър топла вода ПРИГОТВЯНЕ: Смесете всички съставки в тенджера или дълбока купа.лечение на ставите у домаЗалейте сместа с топла вода и поставете напитката в термос.лечение на ставите у домаОставете да престои в термоса точно 24 часа. Пийте по половин чаша 30 минути преди хранене 2 пъти на ден, докато свърши инфузията.лечение на ставите у дома

Този инструмент може да се използва в комбинация с конвенционални процедури .На следващия ден болката ще изчезне.