Тигър разкъса и изяде майка, изскочила да спаси дъщеря си от лапите му (ВИДЕО)

   

 

Дъщеря, пред очите на която тигър разкъса и изяде майка ѝ, съди ръководството на сафари парк в Пекин. Чжао настоява за компенсация в размер на $235 000, съобщава Mirror.

Трагедията се разиграла в сафари парка Бадалин, който се намира недалеч от Пекин. Хищниците се нахвърлили върху двете жени, които нарушили правилата за безопасност като излезли от автомобила си и решили да се разходят. Майката се опитала да спаси дъщеря си, която пищяла в лапите на един тигър, но в крайна сметка загинала. Чжао била спасена по чудо, но от сериозните рани останала инвалид.

Според друга версия обаче Чжао изскочила от колата, защото се скарала с мъжа си. На запис от видеокамера за наблюдение се вижда как тя излиза от колата и се приближава до вратата на шофьора. В този момент обаче зад гърба ѝ се появява тигър, който я захапва и отвлича. Тогава от колата излиза съпруга ѝ, а след секунди и майка ѝ, която се втурва да я спаси.  Сега Чжао настоява ръководството на парка да поеме част отговорността за смъртта на майка ѝ. Проверка обаче е показала, че служителите на Бадалин са взели всички необходими мерки, за да бъде гарантирана сигурността на посетителите, които спазват правилата за безопасност.