Такива като дъщеря ми се раждат веднъж на милиони, това е генетична рулетка…

   

Когато Софи Блейк видяла за първи път дъщеря си Тиара, не могла да повярва на очите си и дори питала акушерката дали не е объркала децата. И нищо чудно – чернокожата майка родила бяло и синеоко момиченце.

Софи мислела, че детето им ще се роди мулатче, но Тиара изненадала родителите си. В началото те си мислели дори, че косата и кожата на момиченцето ще потъмнеят с възрастта, но това не се случило и сега никой не може да заподозре, че детето има африкански произход.

„Бях потресена, когато тя се роди. Дори питах акушерката дали това е бебето ми. Просто не можех да разбера защо лицето на кожата й е така бяло, а очите – сини“, спомня си майката.

Лекарите твърдят че такъв случай е един на милиони, съобщава Daily Mail. Това невероятно съвпадение усложнява много живота на майката Софи – дори и приятелите не могат да повярват, че именно тя е родила момиченцето.

Тиара има по-голяма сестра. С възрастта си детето все повече се замисляло защо не прилича на майка си и бака си. Но независимо от различния цвят на кожата то все пак приличало на майка си и баща си.