Този сок ще ви реши всички проблеми с щитовидната жлеза

   

 

 

Щитовидната жлеза регулира метаболизма и отделя хормони, които влияят върху здравето на мускулите, черния дроб и мозъка. Най-честите проблеми, свързани с нея, са понижено или повишено производство на хормони – съответно хипотиреоидизъм и хипертиреоидизъм.

Броят на хората, страдащи от затруднения с щитовидната жлеза, е огромен. Затова ви предлагаме лесно и вкусно решение на проблема. Но преди това – да разберем малко повече за симптомите. Когато щитовидната жлеза не произвежда достатъчно количество хормони, бихте могли да почувствате някои от следните симптоми: отпадналост и умора, запек, наддаване на тегло без обясними причини или промяна на режима и начина на хранене, суха кожа, изострено усещане за студ, както и забавяне на развитието – особено при деца.

Когато щитовидната жлеза произвежда по-голямо количество хормони, бихте могли да почувствате някои от следните симптоми: отпадналост, необяснимо и безпричинно намаляване на теглото, липса на концентрация, диария, чувствате, че ви е горещо, когато на другите не им е, треперене на ръцете. Ето една напитка, която подпомага метаболизма, увеличава енергията и тушира голяма част от изброените симптоми.Нужни са ви: – чаша неподсладен сироп от червена боровинка – осем чаши вода – ¼ ч.л. джинджифил на прах – ½ ч.л. канела на прах – ¾ ч.ч. пресен сок от портокал – ¼ ч.ч. пресен лимонов сок

Приемайте този сок като освежаваща напитка през всеки сезон. Първото, което ще забележите, е промяна в метаболизма си, както и в нивото на енергията. В комбинация с малко физическо натоварване функционирането на щитовидната ви жлеза ще се подобри значително, а оттам ще се регулира и производството на хормони.