Той дойде от 2021 година, за да ни предупреди за бъдещето! Новините не са розови, няма да им повярвате (СНИМКИ/ВИДЕО)

   

 

Пътешествията във времето са един от най-големите жанрове във фантастиката.

На тази тема са изписани хиляди книги и са заснети десетки филми, а за пионер в жанра може смело да бъде смятан британският писател Хърбърт Уелс с книгата си „Машина на времето“, пише blitz.bg.

Човечеството винаги се е интересувало какво предстои, какво ни чака през идната година. А след пет години? Все пак е интересно да се разбере, дали ще се сбъднат твоите мечти, как ще изглежда светът, дали ще е, както го описват фантастите. А и на някои банално им се иска да знаят как ще завършат всички спортни мероприятия.   Наскоро в YouTube се появи видео с младеж, който твърди, че е пристигнал от бъдещето.

Младежът, който се нарича Ной, твърди, че е пристигнал от 2028 година, за да ни предупреди за бъдеще, което, разбира се, не е съвсем розово.

И така, караме подред. Първо, Ной казва, че Доналд Тръмп ще бъде преизбран през 2020 година.

Изкуственият интелект ще достигне огромни резултати в саморазвитието, а човечеството ще прекарва повече време във виртуалната реалност. За това ще ни помогне специално устройство от типа на Google Glass.

По думите на Ной, в момента трябва да се влага във възобновяеми източници на енергия. В бъдещето електрическите коли ще могат да изминават хиляди километри с едно зареждане.

„Нямам за цел да лъжа който и да е. Искам да подчертая: единствената ми цел е да ви докажа, че пътешествията във времето са реални. Освен това, аз съм пътешественик във времето“, твърди Ной.  

По думите му, той е на 50 години, но изглежда като на 25 благодарение на препарат за подмладяване Самият той е от 2021 година, бил е току що уволнен. Страда от анорексия и депресия. Също той твърди, че машината на времето е изобретена още през 2003 година, но тя е използвана само от тайни организации. Общият достъп до технологията ще бъде даден през 2028 година.

Каналът, в който е публикувано видеото, е дал на младежа 700 долара, за да му помогне да се адаптира към нашето време. Макар и да не е ясно към какво точно той трябва да се адаптира, като разликата е само четири години.

За съжаление, Ной не прави никакви огромни и шокиращи изявления. Например, за някакви конфликти или важни открития. Дори не казва кой ще спечели следващото световно по футбол.