Биг Брадър утрои охраната си заради Мегз!

   

 

От седмица охраната на Биг Брадър е утроена. Причината са разкритията на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз за грубото нарушение на правилата на формата от рапъра Тото.

Припомняме, че той беше уловен от клиенти на дискотека след свое участие да разговаря с майка си, приятелката си, дуетния си партньор Лъчо и свои приятели на теми, свързани с предаването и стратегията му занапред. Това разбуни духовете и мнозина поискаха рапъра от „Скандау“ да върне плакета.

Той пък замълча гузно пред медиите, а после нападна Мегз на свое участие и омаловажи подкрепата на собствените си фенове като отсече, че „му дреме на чушката за победата“. Със старта на новия сезон, обаче, от продукцията на Биг Брадър са взели сериозни мерки и са утроили гардовете, които съпровождат изпълнителите, когато имат служебен ангажимент.

Първият потърпевш се оказа Констатин, на когото не му е било дадено да разговаря с абсолютно никого, докато е забавлявал клиентите на дискотека в Студентски град, пише Secret.bg.    Реакцията на големия брат е леко закъсняла, но поне може да се надяваме, че този сезон ще наблюдаваме честна игра.