Излъгана любовница хвърли бебето си от своя чичко паричко от 17-ия етаж, мъжът се върнал при семейството си

   

 

20-годишната жителка на тайландския град Патая Нетханок Нокюнгтонг роди син на своя 40-годишен любовник Ким от Южна Корея. Той обаче решил да се върне при семейството си, а тя в гнева си изхвърлила детето през прозорец на 17-ия етаж, пише в. „Метро“.

Отношенията между 20-годишната Нетханок Нокюнгтонг и нейния 40-годишен възлюблен Ким продължили две години. Когато тя забременяла, той я помолил да направи аборт. Нетханок обаче не искала да ляга под ножа, а и също искала да обезпечи своето бъдеще и това на детето.

Тогава Ким признал, че освен нея той има жена и деца в Южна Корея и се прибрал вкъщи. Раждането било преждевременно. Момичето само родило в банята. „Госпожица Нетханок Нокюнгтонг е родила в банята, цялата е била в кръв.

Тя разказа, че е била шокирана и не е била готова да стане майка“, разказа полковник и шеф на полицията в Патая Апичай Хемфет Никой обаче не взел предвид думите ѝ, че не е готова да стане родител. След известно време Нетханок сложила бебето в найлонов плик, който изхвърлила през прозореца на жилището си на 17-ия етаж.

Детето не е имало никакви шансове за оцеляване. Падналият предмет бил забелязан от случаен минувач, той извикал полицията. Органите на реда впоследствие изяснили, че от апартамента е било изхвърлено дете. „Тя бе откарана в болница за преглед, но след това ще бъде заведена в полицията и ще бъде подведена под отговорност“, каза полковник Апичай Хемфет.

Аутопсията е показала, че детето е било родено здраво и е починало вследствие на удара със земята,пише Blitz.bg .