Латиноамериканска драма в Пловдив! Ревнивка разбра за слух и спука тъпанчето с шамар на своя подчинена и съперница

   

 

Управителка на магазин за месо спука тъпанчето на една от продавачките, след като я заподозря в любовни отношения със съдружника . След продължило близо 4 години разследване ревнивата шефка е призната за виновна в нанасяне на средна телесна повреда в качеството на длъжностно лице, пише Марица бг.

Произнесената от Районния съд в Пловдив присъда е 2 години условно с  3 години изпитателен срок и подлежи на обжалване пред Окръжния.   Шамаросаната до спукване на тъпанчето продавачка работела в магазина на ул. „Хр. Чернопеев” от година и половина и нямала конфликти с шефовете си.

Седмица преди инцидента, случил се на 20 септември 2013-а, управителката излязла в отпуск и в това време съдружникът наглеждал търговския обект. След края на работното време няколко пъти закарал продавачката до вкъщи.

Последния път в колата била и вече върналата се на работа шефка.  На другия ден тя започнала да се заяжда с работничката и да прави забележки за всяко нещо, после директно я обвинила, че е  любовница на съдружника . Момичето отрекло, с което си изпросило удар по главата. Вече в съда продавачката  разказала, че главата й „иззвънтяла” и  загубила съзнание за кратко.

Когато се свестила, установила, че паднала върху кашони с олио. Обадила се на приятеля си, който я завел на лекар, и така било констатирано увреждането на ухото от удара.  Пред съда нападателката не призна вината си, но веднага след случката се похвалила на една от другите продавачки, че е ударила момичето в едно от вътрешните помещения на магазина.