Жена сипа морска сол в четирите ъгъла на стаята. След 48 часа изненадата беше пълна

   
>
Редовното премахване на отрицателната енергия от жизненото ви пространство ще помогне да възстановите баланса и хармонията. Трябва да повторите следните 3 почистващи ритуали, ако някой е болен, много хора са влизали в дома ви, или сте се преместили в нов дом, чувствате отрицателни емоции или се появяват негативни събития.
1. Запалете градински чай и тамян
Горенето на градински чай е един от най-популярните методи за пречистване на дома. Вземете китка градински чай, отворете вратите и прозорците на дома и го запалете. Тръгнете от най-вътрешната част на жилището в посока входната врата. Разнесете дима към ъглите на стаята и тавана, тъй като се смята, че на тези места има струпване на негативна енергия. След като минете през всяка стая оставете градинския чай да изгори, след което го оставете да изгори пред входната врата, без да го внасяте отново в дома. След това запалете тамян и отново обиколете дома по същия начин. Това ще отстрани отрицателната енергия на по-дълбоко ниво.
2. Магията на солта
Изсипете морска сол в четирите ъгъла на стаите си и я оставете да престои 48 часа. Това ще поеме негативната енергия на предишните собственици или отрицателната енергия на болните или негативните хора. След 48 часа с прахосмукачката почистете солта и я изхвърлете.
3. Използвайте защитни кристали
Кристалите имат силно лечебно действие и много свръхестествени сили. Затова можете да използвате кристалите за защита на дома. Добър начин за пречистване и предпазване на дома е да поставите малки камъчета черен турмалин в ъглите на стаите. По този начин се образува невидимо защитно поле. Освен това черният турмалин абсорбира електромагнитната енергия от уредите в дома и ни предпазва от потенциално вредните облъчвания. Черният турмалин също така успокоява нервите и затова може да сложите няколко кристала турмалин до леглото си за по-спокоен сън.