Ужасяваща съдба: Искала да увеличи гърдите си, вместо това съсипала живота си

   

 

Линда Перес била тийнейджърка, несигурна във външния си вид и искала да изглежда по-добре, така решила да извърши операция за уголемяване на бюста.

Тя избрала да направи това в козметичен център в Маями и отишла на операция през 2013 г., когато била на 18 години. Преди това тя се е подлагала на операция за увеличаване на дупето си, така че това била втората операция.
Само 5 минути след операцията, сърцето й започнало да се забавя и кръвното налягане се понижило, докато не изпаднала в кома.

Анестезиологът Марио Алберто Диаз дал всичко от себе си, за да я върне, но не успял и веднага я завел в болница, където лежала със седмици.
Поради липса на кислород, мозъкът й вече бил много повреден. Не можела да ходи или да говори. Тя зависела от други хора, които я къпят, хранят, обличат и се грижат за нея.

„Съветвам младите момичета да мислят добре, преди да вземат решение за такава операция. Те трябва да се приемат, каквито са, естествени”, казала Мариела, майката на Линда.
Линда има син, който вече е навършил 4 години, а родителите й поискали законно настойничество над детето.

Майка на Линда казала, че тя все още отчаяно се нуждае от помощ. Споделила, че дъщеря им отново е като бебе и трябва да се учи отново да яде и да ходи като малко дете,пише Popara.mk.

Popara.mk