Журито на „X фактор“ с важно предупреждение от екрана!

   

 

“Всеки един от участниците ще трябва да има готовност да изпее втора песен в неделя. Напрежението ще бъде огромно, тъй като за първи път в шоуто елиминациите ще бъдат непосредствено след концерта и никой не трябва да се чувства недосегаем в изпълненито си“, сподели Саня по време на  гостуване в „Събуди се“ заедно с останалите членове на журито на X Factor.

Единствената дама в журито допълни, че в неделя зрителите ще видят истински празник на таланта, а шоуто ще бъде открито от новите звезди на музикалната сцена, които започнаха професионалния си път именно в X Factor.

“Ако се вгледате в съвременната музикална сцена, много от артистите са поставили начало именно в това шоу. Това е сезонът, в който имаме най-голямо разнообразие на образи, характери и таланти“, допълни Заки. Изпълнителят от емблематичния дует  “Авеню“ постави акцент на задълженията на менторите, които не само допълват с професионален опит, но и са обединяващия елемент за всеки отбор и израстването на участниците.

“Опитвам се да обяснявам нещата на финалистите като равен с тях, а не като човек, който е една крачка напред. За един тон не бих направил проблем, но не приемам някой да не проявява отношение към работата си“, заяви менторът на Момчетата – Криско, който вярва, че дисциплината е ключова за участниците и работата им след шоуто, когато не разполагат с огромен екип за всяка изява. Съдиите бяха категорични, че психическото напрежение е най-голямото предизвикателство за участниците, но тази година силните артисти и изпълнители в шоуто са повече от всякога.