Днес в Сега и завинаги: Лудият Джамал се появява, за да вземе Нур, a Ийт тръгва след него

   

 

Вижте какво ще се случи днес (3-ти октомври) в поредния епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, пише zajenata.bg.

Нур предлага на Ийт да поговорят насаме, някъде на спокойно място. Елмаз ги проследява от терасата. Иджлял разглежда снимки от преди катастрофата, но е отчаяна, защото смята, че е остаряла за три години и е загубила красотата си. Ийт показва на Нур, че ще носи брачната си халка от тяхната сватба до края на живота си.

Нур отговаря, че ще остане в чифлика при условие, че двамата ще се разведат веднага. Айкюл се опитва да успокои дъщеря си. Иджлял е в депресия, че е изгубила всичко от предишния си живот. Айкюл казва, че дъщеря ѝ ще си върне всичко. Таяр търси Лудия Джамал. Ийт не иска да се развежда. Нур отново му припомня, че ще остане при сина му, ако той спази условието ѝ. Ийт отново я пита дали вече не го обича. Нур не му отговаря, но плаче. За трети път го кара да избере сина си или нея. Нур пише в дневника си, че мрази своята любов към Ийт. Лудият пристига в Истанбул и наблюдава имението. Ярен казва на племенника на Нур да опази тайната ѝ връзка. Емин й отговаря, че нейното гадже е прост селяндур и трябва да се пази от него. Иджлял споделя, че вижда Нур, Мерт и Ийт като едно семейство. Айкюл отрича това да е вярно. Иджлял се разпорежда да извикат Нур при нея, след като изпрати детето на училище. Ийт казва на момичето, че ще приеме да се разведат, защото за него е важно тя да остане в имението. Нур се обръща и вижда Лудия Джамал и се притеснява. Ийт я пита какво е станало. Тя му отговаря, че е добре, побягва и се заключва в къщата на леля си. Споделя с Хафизе, че Джемал се е появил. Таяр се среща с лудия. Джамал му казва, че е дошъл да си вземе момичето и нищо друго не го интересува. Хафизе не вярва на думите на Нур. Опитва се да успокои племенничката си. Назан вижда момичето разстроено и казва на Айкюл, че изглежда гаджето ѝ е дошло. Старата господарка дава пари на снаха си, за да се разплати с Таяр. Иджлял се извинява на Нур за бурната си реакция предната вечер. Започва да я разпитва за живота ѝ. Нур е била студентка „Начална педагогика“, но е прекъснала. Иджлял я пита дали си има приятел. Нур мълчи. После болната моли момичето да ѝ сплете косата. Айкюл подслушва на вратата на стаята разговора между двете. Вижда Синан и започва да му се кара, да започне работа. Синът ѝ отговаря, че Ийт му е длъжник, защото на него дължи брака му с Иджлял. Чувайки ги да крещят, Иджлял и Нур излизат в коридора. Синан казва, че не би наранил сестра си. Нур благодари на Синан, че е замазал нещата пред майка си. После тя го пита, защо не харесва Ийт. Синан отговаря, че обича сестра си. Джахит отново ревнува Елмаз от брат си. Двамата се скарват. Ийт се опитва да го убеди, че е спечелил проекта. Ийт е откраднал търга от мафиотите, които отвлякоха Мерт. Те веднага се обаждат на Джахит и го заплашват. Той се съмнява, че има подслушвателно устройство в офиса на брат му. Лудият Джамал отново се появява на оградата на имението. Нур го вижда и припада. Ийт и Синан я разпитват кого е видяла. Лудият се появява отново. Ийт тръгва след него. Иджлял нервничи, че съпругът ѝ закъснява. Ийт пита Нур кой е този човек. Лудият Джамал влиза в имението, настоявайки да вземе Нур. Ийт го разпитва кой е. Джамал казва, че е дошъл да вземе Нур. Всички останали гледат какво се случва. Джамал заявява, че тя е само негова, отредена му от Бога …